KAKO KUPITI KRIPTOVALUTE NA DCX BANKOMATIMA


Ovaj članak ima za cilj pomoći osobama koje tek ulaze u svijet kriptovaluta, kako bi im se ponudilo što jednostavnije rješenje s kojim će uštediti vrijeme i novac. Idemo korak po korak.

Na DCX bankomatu možete kupiti sljedeće kriptovalute: BITCOIN, ETHERUM, LITECOIN, BITCOINCASH I DOGECOIN, a postupak je isti za svaku od njih. Cijeli proces se odvija u nekoliko jednostavnih koraka:


Korak 1:

Kada prvi put posjetite mašinu, na ekranu ćete vidjeti informacije o promocijama i ostalim ažuriranjima naše kompanije. Dodirnite bilo gdje na ekranu i dovest će vas do početnog zaslona. Za početak odaberi kriptovalutu koju želite kupiti i kliknite na KUPI

Korak 2:

Nakon što odaberete opciju Kupi, zaslon će vas pitati koliko želite kupiti. Za ovaj primjer odabrat ćemo do 100 KM. Na primjer, ako želite kupiti Bitcoin u vrijednosti od 50 KM, odabrali biste tu opciju. Ako želite prodati više od 100 KM, možete odabrati drugu opciju.

Skeniraj QR kod vašeg digitalnog novčanika (papirni novčanik ili digitalni novčanik instaliran na vašem telefobu) ubacite novčanice u bankomat, na displeju će biti prikazana količina novca i kriptovalute a zatim kliknite na KUPI . Nakon par minuta kupljene kriptovalute će se pojaviti na vašem digitalnom novčaniku.